הנחיית קבוצות במעגל החיים | תש"פ

עודכן: 21.04.2020

תכנית ייחודית. לימודי תעודה בשנה אחת

לעמוד התכנית המעודכן לשנת תשפ"א לחץ/י כאן: https://education.tau.ac.il/morim/hanchayat_kvutzot_zofnat

הנחיית קבוצות
פרופ' ישראל כ"ץ

יו"ר צפנת, מרצה באוניברסיטה  עברית בירושלים, יועץ למנהלים, לצוותים ולארגונים; עומד בראש תכניות הכשרה למנחי קבוצות באוניברסיטת ת"א ולייעוץ ארגוני באוניברסיטה הפתוחה. עורך ראשי של כתב העת "אנליזה ארגונית."

גב' תמר בליץ

מנכל"ית צפנת, יועצת ארגונית ומנחת קבוצות; בעלת רקע וניסיון רב בהנחיית קבוצות פתוחות ומובנות, בליווי צוותים בארגונים ובהכשרת אנשי מקצוע בתחומים של הנחיית קבוצות וייעוץ ארגוני.

גב' מרב בוכבלטר

יועצת ארגונית ומנחת קבוצות. עוסקת בהנחיית קבוצות וצוותי עבודה במגוון הקשרים. בעלת ניסיון רב בפיתוח והכשרת מנחים.

ד"ר חן גרץ-שמואלי

יועצת ארגונית בכירה, ומרצה ובמסגרות אקדמיות שונות. בעלת נסיון רב בהנחיית קבוצות וליווי צוותים, בעיקר בארגונים עסקיים.

גב' תום נחמיאס

יועצת ארגונית ומנחת קבוצות (מ"א בייעוץ ארגוני). עוסקת בהנחיית קבוצות בהקשרים שונים ובעלת ניסיון בהכשרת אנשי מקצוע בתחומים של הנחיית קבוצות וייעוץ ארגוני.

(תש"פ - ישן)